KURSER & TRÄNARE

KURSER I PADELTENNIS


Tack!

Det har varit ett jättestort intresse för våra kurser vilket vi är så glada över. Alla de schemalagda kurserna är nu fullbokade året ut. Vi återkommer med nya kurser som startar i januari.

Våra tränare kan däremot hjälpa er att komma igång och utveckla ert spel redan nu genom att skapa ett paket för dig själv eller tillsammans med ett par kompisar. 

Kontakta våra tränare:

Stefan Wilson: Wilson67@hotmail.se

Patrik Ross: patrik.ross@hotmail.se

Henrik Malm: henke.malm@hotmail.com

VÅRA TRÄNARE

Patrik Ross Patriks idrottsbakgrund är inom ishockey. 1988 kom han upp i HV71:s A-lag som 18 åring och spelade 6 säsonger i HV71. Han slutade sin aktiva karriär i Mora IK 2004. Efter det kände Patrik direkt att han ville bli coach och förmedla sina erfarenheter. Patrik har varit coach i 3 olika SHL föreningar. Mora, Örebro och Rögle.

Just nu utbildar sig Patrik till instruktör i Padel och är klar med sin utbildning efter sommaren. Han brinner något oerhört för sporten och hoppas kunna förmedla detta genom att få andra att få upp ögonen för denna roliga aktivitet.

Bor i Jönköping med fru och son, och en dotter som flyttat till Ljungby.

Henrik Malm - Före detta professionell tennisspelare som skolat om sig till padelspelare av högsta klass. Henrik var i början av 2000-talet rankad så högt som 300 i världen i tennis. Hans största merit är en semifinal i US-Open som junior. Efter att ha avslutat sin tenniskarriär 2003 så arbetade han ett antal år som tränare för elitspelare både i Göteborg och Jönköping. Numera är det padel som gäller för Henrik. Han spelar och tävlar så mycket han bara hinner.

Henrik bor sedan 2003 i Jönköping tillsammans med fru och två barn och arbetar som projektutvecklare på Skanska.

Stefan Wilson - kanske mer känd under smeknamnet "Prosten" där fotboll och framförallt padel är det stora intresset. Under sin fotbollskarriär representerade bl.a. Prosten HIF, IF Elfsborg, IFK Värnamo samt pojk och juniorlandslaget innan sitt engagemang i IK Tord. Har spelat padel i ca: 2 års tid och ser padel som en sport där du både får kondition, teknik, smidighet men framförallt glädje ihop med övriga spelpartners och vänner. Spenderar i stort sett all ledig tid på Arenan där tips både ges och fås för att lära sig mer om padel och dess spel.

Stolt Jönköpingsbo med idrottslig familj, fru och 3 barn, där padel upptar mestadels av tiden just nu.